Parteneri: Asociația Grupul Milvus

Milvus logo

Parteneri: EEA Grants

EEA logo

Parteneri: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

Goverment logo

Parteneri: MTA Ökológiai Munkacsoport

MTA logo

CEEweb a Biológiai Sokféleségért

CeeWeb logo

Header link

Language Switcher - RO

Partenerii Proiectului

Asociația ”Grupul Milvus” este o organizație neguvernamentală și non-profit, activă în protecția naturii, educație, cercetare și consultanță, cu scopul de a face România un loc mai bun pentru păsări, vietăți sălbatice și oameni. Grupul Milvus este liderul proiectului și responsabil în mare parte pentru colecția datelor, implicarea factorilor din zonă și administrarea proiectului.
Pentru mai multe informații despre organizație click aici.

MTA ÖK este o instituție ce aparține Academiei Maghiare de Științe și care se ocupă în special cu cercetare aplicată în ecologie și biologie de conservare. Instituția are o tradiție bogată în studierea problemelor politicilor specifice și în întocmirea unor evaluări ecosistemice regionale în zone peisagistice sensibile. MTA ÖK are un rol cheie în furnizarea de sprijin și consultanță științifică guvernului maghiar, în vederea administrării resurselor naturale. În cadrul proiectului, instituția este responsabilă cu conducerea evaluărilor științifice și cartografierea serviciilor de ecosistem.
Pentru mai multe informații despre MTA ÖK click aici.

CEEweb for biodiversity este o coaliție veche de peste 20 de ani și constituită din 62 de organizații non-guvernamentale active în domeniul protecției mediului în 20 de țări din Europa Centrală și de Est. Misiunea organizației este conservarea bodiversității prin sprijinirea dezvoltării durabile. În cadrul proiectului, CEEweb este responsabilă cu analiza politicilor relevante zonei și cu activitățile de comunicare.
Pentru mai multe informații despre CEEweb, click aici.