Partnerek: Milvus Csoport Egyesület

Milvus logo

Partnerek: EEA Grants

EEA logo

Partnerek: Környezetvédelmi Minisztérium

Goverment logo

Partnerek: MTA Ökológiai Munkacsoport

MTA logo

CEEweb a Biológiai Sokféleségért

CeeWeb logo

Header link

Language Switcher - RO

Partnerek

A Milvus Csoport non-profit, civil szervezetként a természetvédelem, az oktatás, a kutatás és a tanácsadás jegyében Romániát egy jobb hellyé szeretné tenni az élővilág és az emberek számára. A projekt a Milvus Csoport vezetésével valósul meg. A munkafolyamatok menedzselése mellett a az adatgyűjtésben és az érdekcsoportok bevonásában vállal nagy szerepet.
Tudjon meg többet a szervezetről!

Az MTA ÖK ökológiai alapkutatásokat és alkalmazott kutatásokat végez a természetvédelmi biológia terén, Magyarországon. Nagy tapasztalattal rendelkezik komplex, politikailag is fontos kutatásokban és regionális ökoszisztéma felmérésekben. Az MTA ÖK kulcsfontosságú intézmény a magyar természetvédelem tudományos támogatásában, beleértve az ökoszisztémák és szolgáltatásaik állapotértékelésével és térképezésével (Mapping and Assessment of Ecosystem Services, MAES) kapcsolatos feladatokat is. A projektben az MTA ÖK vezeti az ökoszisztéma szolgáltatások tudományos értékelését és térképezését.
Tudjon meg többet az intézményről!

A CEEweb a Biológiai Sokféleségért 62 közép- és kelet európai természetvédelmi civil szervezet hálózata. Több mint 20 éve 20 országban dolgozik a biológiai sokféleség megőrzéséért a fenntartható fejlődés elősegítése által. Mivel a CEEweb a természetvédelmi kérdésekben érdekelt különböző érdekcsoportokkal és természetvédelmi politikával foglalkozik, a projektben a szakpolitikai elemzésekben, a kutatási eredmények terjesztésében és a kommunikációs tevékenységekben vállal szerepet.
Tudjon meg többet a szervezetről!